Jens Almey, geboren in Deinze, is afkomstig uit Knesselare maar woont en traint in Hasselt en Salt-Lake City onder de vleugels van olympiër Pieter Gysel. Daar werkt hij samen met de andere talenten van het shorttrack-aflossingsteam aan zijn olympische droom: de Olympische Spelen in PyeongChang. Jens Almey is ook een uitstekend wielrenner. Jens Almey maakt deel uit van het jongerenproject “Be Gold” en werd in 2016 reeds 14e op het WK 1500m.

40 days to Pyeongchang

Sterker en sterker

We zitten in onze laatste trainingsdagen in Salt Lake City want over 6 dagen gaan we al naar huis! Na een wat moeilijkere periode begin ik op training weer open te bloeien. De snelle rondes zijn er weer, de ontspanning op hogere snelheden. Maar het belangrijkste is toch wel dat mijn fysieke capaciteiten weer tot uiting komt. Wat toch een enorme boost geeft in mijn laatste weken aan training voor de spelen om de vertrouwde Jens weer bezig te zien!
 
Ook met oudejaar zal er niet gevierd worden, wij hebben namelijk al 1 januari onze eerste trainingen van het nieuwe jaar. Dus dat zal op tijd in bed kruipen zijn! 
 
Gr. Jens

Lees ook de blogs van andere atleten.

TEAM SHORTTRACK
TO PYEONGCHANG 2018

Jens
Almey

lees meer

Ward
Pétré

lees meer

TEAM LANGEBAAN
TO PYEONGCHANG 2018

Bart
Swings

lees meer

Jelena
Peeters

lees meer

Mathias
Vosté

lees meer